Tavoitteet

Järjestää Helsingissä ainuitlaatuinen Palliatiivinen kongressi, jonka kautta parantaa palliatiivsta hoitoa ja tietoisuutta siitä Suomessa ja maailmalla. Hyvä Kuolema kampanjasta, joka upeasti toi palliatiivista tietoutta koko Suomeen on vuonna 2021 kulunut jo muutama vuosi, joten on aika muistuttaa Suomalaisia ja laajentaa tietoutta.

Haluamme kongressin yhteydessä järjestää myös oheistapahtumia, jotka osaltaan tuovat Palliatiivisen hoidon tärkeyttä myös suuren yleisön tietouteen. Tätä varten haemme yhteistyökumppaneita eri aloilta. Tavoitteenamme on että tapahtuman yhteydessä voitaisiin järjestää myös muita aiheeseen liittyviä tapahtumia, näyttelyitä jne. Tätä varten toivomme mahdollisimman laajaa toimijaverkostoa, sekä yksittäisiä ihmisiä että isoja organisaatioita.

Tapahtumaa tarvitsee toki myös rahallista tukea. Suomessa palliatiivinen tutkimustyö on vielä hyvin pienimuotoista ja se on ainut tapa kehittää alaa. Tutkimusnäytön pohjalta voimme luotettavasti kehittä palliatiivista hoitoa paremmaksi. Tavoitteenamme onkin saada tapahtuman kautta sekä näkyvyyttä, mutta myös varoja kehittää Suomen Palliatiivista tutkimusta ja koulutusta. Laadukkalla koulutuksella ja tutkimustuloksilla voime luoda Suomeen toimivan ja kaikkien ulottuvilla olevan palliatiivisen hoidon.

Haemme tapahtumalle tukea yrityksiltä, yhdistyksiltä ja toki yksityishenkilöiden lahjoitukset otetan ilolla vastaan. Tavoitettamme voi tukea monin eri tavoin: rahallisen tuen lisäksi kontaktit ja tiedon levittäminen ovat tärkeitä ja toki tarvitsemme myös paljon vapaaehtoisia tekijöitä. Ideat, kontakti ja yhteyden otot otetaan ilolla vastaan.